Pagina afdrukken

Antoniusschool: opening BSO De Bulte

23 okt

Buitenschoolse Opvang De Bulte in Vragender van start.

Stichting de Achthoek Kinderopvang start met Buitenschoolse Opvang (BSO) in de basisschool van Vragender. Met de komst van de BSO, is Vragender weer een voorziening rijker die de leefbaarheid van het kerkdorp ongetwijfeld ten goede zal komen.

Op zaterdagmiddag 21 oktober vond de officiële opening plaats in aanwezigheid van ouders, kinderen, PM-ers en andere belangstellenden.
Aan Finn van de Linden van groep 6,  de eer deze opening te verrichten. De Achthoek had een prijsvraag uitgeschreven voor het bedenken van een naam van de BSO.  De jury was er unaniem over eens dat zijn inzending de beste was. Voortaan gaan de BSO,   “BSO de Bulte” heten. Finn mocht het naambord onthullen en een welverdiende prijs in ontvangst nemen. 

Stichting de Achthoek, ook bekend van het peuterspeelzaalwerk en kinderopvang 0-4 in Oost Gelre,  wil met deze BSO een kleinschalige en fijne opvang bieden voor de basisschoolkinderen in Vragender, na school, tijdens vakanties en studiedagen. Kinderen kunnen op deze BSO, heerlijk binnen en buiten spelen in een voor hen vertrouwde omgeving, waarin plezier, ervaring, ontwikkeling, vertrouwen en ontzorgen centraal staat.

 

Uitgelicht

Het Hammerplein

Aanleg van 't Hammerplein bij MFA van start!

Lees verder »

Uitgelicht

Nieuw dorpsplan Vragender

Nieuw dorpsplan Vragender online

Lees verder »

Uitgelicht

Glasvezel buitengebied Vra...

Glasvezel buitengebied Vragender

Glasvezel buitengebied Vragender

Lees verder »