Pagina afdrukken

Peuterspeelzaal: Aanmeldingsweek

30 dec

 

 

Aanmelden peuters peuterspeelzaal Ons Heuksken in Vragender 2018-2019

In de week van 29 januari organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre. Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2018-2019 gaan instromen.

Plaatsing

Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar en 3 maanden. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom ook kinderen die extra zorg nodig hebben.

 

Openingstijden;
De peuterspeelzaal in Vragender is gevestigd in basisschool en  is geopend op dinsdag- en donderdagmorgen van 08.30-11.30. Het reguliere aanbod is 2 dagdelen. Bezoekt uw kind ook een kinderdagverblijf dan is het mogelijk om slechts één dagdeel af te nemen.

Aanbod;

Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Doordat we inwonen bij de basisschool werken we samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd.

Brigit Maarse en Roszie Buijnink zijn de vaste juffen op deze groep. Zij worden ondersteund door de vrijwilliger Wilma Severins.

 

Nieuwgierig/ aanmelden
U bent van harte welkom om op dinsdagmorgen 30 januari of donderdagmorgen 1 februari tussen 09.00 en 11.00 uur een kijkje te komen nemen in de peuterspeelzaal, Brigit Maarse en Roszie Buijnink staan u graag te woord.

 

Aanmelding en informatie;

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de aanmeldingsweek uw kind aan te melden dan kunt u zich aanmelden via onze website;www.deachthoek.com.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

 

Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen

www.deachthoek.com
Varsseveldseweg 8

Francis ten Have administrateur
Gemma Bongers coördinator    

info@deachthoek.com
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-487150

 

Uitgelicht

Het Hammerplein

Aanleg van 't Hammerplein bij MFA van start!

Lees verder »

Uitgelicht

Nieuw dorpsplan Vragender

Nieuw dorpsplan Vragender online

Lees verder »

Uitgelicht

Glasvezel buitengebied Vra...

Glasvezel buitengebied Vragender

Glasvezel buitengebied Vragender

Lees verder »